Toto zlo: mizerné cestovky, plesnivé maso hypermarketů apod. je v neuvěřitelně zprasených zákonech naší republiky. Dělal jsem pro cestovku ze SRN. Tam si klient stěžuje, cestovka se obhájit a vyjádřit do 14 dní, jinak soud do měsíce rozhodne ve prospěch klienta a to náhradou 150 Eur na osobu na den x dni pobytu jako odškodnění, nebo v % z klientova platu. Pak cestovka nekompromisně zaplatí několikanásobek ceny zájezdu. Proto si tam tohle nikdo nedovolí. A stačí i jen roztrhaná látka křesla schovaná pod přehozem!
Souhlasim s tebou nevim proc se toto nezavede i u nas,nevim zda to je v nasi politice nebo v cem?Ale jde s tim vubec neco delat?To mas to same jako s agenturama kteri ti maji zprostredkovat praci v zahranici vyberou penize a pak chodis do prace kde vydelas sotva na najem,ja ted jsem ve skotsku a tento problem resim,penize my nikdo nevrati ale alespon jsem tuto agentutu nahlasila na mistnim uradu tak doufam ze ji budou proverovat a neco se bude dit,skoti jsou strasne ochotni to u nas nevidis.