Diskuzní fórum o cestování - CK Mayer & Crocus, s.r.o.

Výprodej map a průvodců

Helukabel

Hledání

hledaný výraz:

Přejít na RECENZE HOTELŮ / Přidat příspěvek do DISKUSE / Vypsat všechny příspěvky

Diskuse >>> výpis příspěvků >>> CK Mayer & Crocus, s.r.o.

Téma diskuse:
CK Mayer & Crocus, s.r.o.
autor:
Eva
vloženo:
14.02.2006 08:54:06
Nemáte prosím někdo zkušenosti s touto CK? Chtěli bychom s nimi letos vyrazit na poznávací zájezd do Norska. Děkuji

Reakce: autor:
Radek
vloženo:
14.02.2006 16:34:36
Doporucuju,maji kvalitni sluzby i ceny jsou priznive.Radek

Eva
vloženo:
15.02.2006 10:41:34
Děkuji za pozitivní názor, už jsme si zájezd zaplatili, teď už se jen zbývá těšit.

beruška
vloženo:
15.06.2006 14:03:45
Já byla v r. 2003 s touto cestovkou na poznávacím zájezdu v Itálii - Neapolský záliv a vše bylo super. Dokonce nám při cestě oznámili, že nám mění ubytování, ale k lepšímu a bydleli jsme v 5*hotelu se zařízením jako na zámku. V tak krásným hotelu už asi nikdy nebudu. Průvodkyně super, zábavná, milá. Letos jsem byla na poznávacím zejezdu na Korsice s Čedokem. Korsika nádherný ostrav, který můžu každému doporučit, každý si tam najde své. Ovšem takové ubytování, jaké nám připravil Čedok, to nikdo nečekal - pavučiny, prach, koupelna bez větrání, všude vlhko a smrad. Už nikdy. Zklamali mě i přístupem k našim stížnostem. Tak hodně štěstí

Laura
vloženo:
04.07.2006 15:43:54
Byli jsme na poznávacím zájezdu velký polární okruh a bylo to fantastické. Poznávací zájezdy jsou náročnější, občas se jede celou noc a spát v autobusu se skoro nedá, ale dá se to přežít, zážitky jsou skvělé! Byli jsme¨s nimi i na jiných zájezdech a vždy spokojení, dobří průvodci, pěkný program.

Martina
vloženo:
24.08.2006 13:27:43
Asi je na odpověď už pozdě, ale nedá mi to. Byli jsme s touto CK loni na poznávacím zájezdu s pobytem u moře - jižní Francie/Španělsko - a byli jsme velmi spokojeni. Naprosto profesionální přístup, po všech stránkách dobře zorganizováno, nadupaný program, skvělá paní průvodkyně Jarka. Z reakcí ostatních lidí v autobuse jsem měla dojem, že řada lidí s touto CK jezdí pravidelně. Můžu doporučit.

julka
vloženo:
23.01.2007 17:51:37
Byla jsem s touto ck 2 v Norsku jednou fjordy, podruhé velký okruh Skandinávií a byla jsem pokaždé velmi spokojená

Dana
vloženo:
24.10.2007 14:05:45
S Mayerem jsem již byla 4x a vždy jsem byla spokojená. Mají dobré ceny i program. Doporučuji.

Miro
vloženo:
02.11.2007 13:38:21
Před několika týdny jsem se vrátil z poznávacího zájezdu po Sicilii. CK Mayer je perfektní. Ubytování a strava na úrovni, průvodkyně Dana prostě holka na pravém místě, po stránce organizační i odborné. Příští rok s Mayerem určitě opět pojedu.

vloženo:
18.06.2008 20:12:43
Letos bych ráda s touto CK vyrazila do Norska, koukám, samé pozitivní zkušenosti, to mne těší... Snad zájezd v termínu, který jsem si vybrala, nezruší. Letos na to mám opravdu "štěstí". Šárka

vloženo:
08.10.2009 19:25:19
Letos jsme byli s manzelem s touto cestovkou na Korsice nadhera vrele doporucuji co se tyka organizace perfektni program nadupany a taky za jedna pristup pruvodkyne profesionalni slecna Vendulka mila ochotna a vstricna pristi rok uvazujeme vycestovat opet s touto CK. Jarka

vloženo:
11.10.2009 17:32:34
Zdravím, paní (nebo slečnu) Jarku. Na Korsiku bych chtěla s touto CK příští rok.Šlo by napsat něco podrobněji? Díky Jarka.

vloženo:
12.10.2009 16:05:39
zdravím paní Jarku nevím co konkretního by jste chtěla vědět cesta je autobusem docela dlouhá 12 hod.do Italie trajektem 4_5 hodin to je příjemné rozptýlení a odpočinek od autobusu na Korsice ještě 4_5 hodin jízdy autobusem .Ale krásné a čisté moře a nádherné hory za to stojí.Ubytování je velice jednoduché dřevěné chaty pro 4 lidi kuchynka vybavena základním nádobím kdo čeká nějaký luxus a několika hvězdičkové hotely bude zklamaný.ale jak píšu všechno vynahradí překrásná panenská příroda výlety do hor a perla Korsiky Bonifacio určitě se vám tam bude líbit .Pokud budete chtít něco konkrétnějšího napište ráda odpovím mějte se hezky Jarka

Přidat reakci

Text:

Vaše jméno:
Zasílat reakce v tomto příspěvku na email (email nebude zveřejněn)

Vyhledávání:

Chcete vědět o všem, co se děje na Sopce, první?
email  
heslo  
zapamatovat heslo

Nová registrace
Zapomněl jsem heslo
Chci změnit nastavení
Chci zrušit účet

Odkazy